Al 30+ jaar hét adres voor kwaliteitsenveloppen Alles uit voorraad leverbaar Aantrekkelijke staffelkortingen

Rouw enveloppen

We bieden verschillende kleuren en formaten aan. Neem gerust een kijkje op de website. Zowel kaarten als enveloppen zijn hier te verkrijgen. Ze zijn makkelijk te bestellen via Palmpapier.be.


Weergave:
 

Verschillende formaten

Bij het bepalen van het formaat, willen we u aanraden een extra marge van 5 mm te bewaren. Op die manier is het eenvoudiger om een de kaart in- en uit de envelop te schuiven. Wij bieden de standaardformaten aan: 12 x 18 cm, 14 x 14 cm, 15,6 x 22 cm en 16 x 16 cm. U kan kiezen tussen vierkante en rechthoekige enveloppen. Ze zijn allen gemaakt van 120 grams papier en beschikken over een de traditionele gegomde klep. De gegomde klep maakt het mogelijk om de envelop op de gepaste manier te sluiten.

Passende kleuren

Rouwenveloppen hoeven niet meer uitsluitend wit te zijn. Tegenwoordig wordt er meer en meer voor de gekleurde versies gekozen. Deze worden ook uitgevoerd met de traditionele zwarte rouwrand. We bieden de enveloppen in passende, zachtere kleuren aan. Rouwkaarten kunnen we uitsluitend in het wit leveren. De bedrukking dient nog steeds te gebeuren in uw drukkerij.

Bestellen

Rouwenveloppen zijn per stuk te verkrijgen. Indien u een grote hoeveelheid bestelt, kan het interessant zijn om de stapelkortingen te bekijken.

Wilt u rouwenveloppen bestellen? Maak snel even een account aan op de website. U kunt er de prijzen terugvinden en een bestelling plaatsen. Heeft u nog meer vragen? Neem dan gerust contact op via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.be. Wij helpen u graag verder van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 17u.