Al 30+ jaar hét adres voor kwaliteitsenveloppen Alles uit voorraad leverbaar Aantrekkelijke staffelkortingen

Roma enveloppen

Palmpapier.be biedt een uitgebreid assortiment enveloppen aan. Ze zijn vervaardigd uit hoogkwalitatief 120 grams papier. Vandaar kunnen wij de kracht van het materiaal garanderen. Gescheurde of beschadigde enveloppen zijn voltooid verleden tijd.


Verschillende formaten

Zorg er steeds voor dat u een corresponderende envelop kiest, afhankelijk van het formaat van uw kaart of brief. Het is belangrijk om een marge van 5 mm aan te houden. Deze marge zal er voor zorgen dat een kaart of brief ongeschonden bij de ontvanger aankomt. Palmpapier.be biedt allerlei verschillende formaten aan, geschikt voor verschillende soorten documenten zoals loonbrieven. We bieden enveloppen aan met een venster, langwerpige, rechthoekige en vierkante enveloppen. Al onze enveloppen worden geleverd met een gegomde klep. Deze gegomde klep wordt aangeboden in twee versies: in puntvorm gesneden of in een rechthoek met twee schuin afgesneden zijkanten.

Groot aanbod 

Wij bieden enveloppen aan voor elke gelegenheid. Denk aan: geschenkenveloppen, retro loonzakjes, vintage enveloppen of rouwenveloppen. Ook qua materialen bieden we een groot assortiment aan. Enkele voorbeelden: wit linnenpersing, chromolux (glanzend), oud Hollands geschept, gevoerde enveloppen en zoveel meer. Neemt u gerust eens een kijkje op onze website Palmpapier.be om het volledige aanbod te bekijken.

De kleur die u wilt!

Wij bieden 63 verschillende kleuren aan. Het aantal beschikbare kleuren is afhankelijk van het formaat dat u kiest. Voor sommige formaten is het assortiment beperkter, maar normaal gezien heeft u de keuze uit alle 63. De meest populaire formaten die u in al deze kleuren kan bestellen zijn de volgende : 11 x 22 cm, 12 x 18 cm, 14 x 14 cm en 16 x 16 cm. Indien uw gewenste formaat hier niet tussenstaat, heeft u nog steeds keuze genoeg. U kunt het zo gek niet bedenken of we bieden het aan! U kunt kiezen voor felle of zachte kleuren en gemixte varianten.

Bestellen maar!

Bent u er klaar voor om uw enveloppen te bestellen? Maak een account aan op de website! Op die manier kunt u de prijzen terugvinden en een bestelling plaatsen. U kunt met een gerust hart bestellen via een beveiligde https:// server. De verzendkosten naar België bedragen €6,00, tenzij u voor meer dan €85,00 bestelt: dan is de verzending gratis! Heeft u nog meer vragen? Neem dan gerust contact op via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.be. Wij helpen u graag verder van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 17u. 


Geen producten gevonden...