Al 30+ jaar hét adres voor kwaliteitsenveloppen Alles uit voorraad leverbaar Aantrekkelijke staffelkortingen

Gekleurde vellen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de bestelling van gekleurd papier. Wij bieden verschillende formaten en kleurcombinaties aan. Wat ons papier zo bijzonder maakt, is de hoogwaardige kwaliteit. De dikte van het papier is afhankelijk van het soort dat u kiest. Op de website kunt u de verschillende aangeboden soorten terugvinden. Het papier wordt met zorg verpakt, zodat het netjes bij u thuis zal aankomen. 


Formaten en diktes

Bent u op zoek naar specifieke formaten? Heeft u desondanks geen zin om zelf aan de slag te gaan met het op maat snijden van uw papier? Geen nood! Bij ons kunt u gewoon het juiste formaat bestellen. En er is meer! Naast het formaat, kunt u ook de dikte van uw papier uitkiezen. Heeft u bijvoorbeeld papier nodig dat minder snel scheurt? Wij bieden zwaarder papier aan: A4-vellen van onder andere 230g en 250g. 

Variaties en kleuren

Op Palmpapier.be wordt een enorme variatie aan papiersoorten aangeboden: Fiore vellen, kraft vellen, linnen vellen, metallic vellen en Roma vellen. Heeft u transparant papier nodig? We hebben het! Heeft u glanzend papier nodig? We hebben het ook! Daarnaast is het assortiment aan kleuren erg uitgebreid. Van zachte tot felle kleuren. Voor ieder wat wils.

Bestellen maar!

Klaar om uw papier te bestellen? Maak dan nu account aan op de website! U kunt er de prijzen terugvinden en een bestelling plaatsen. Heeft u nog meer vragen? Neem dan gerust contact op via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.be. Wij helpen u graag verder van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 17u. 


Geen producten gevonden...