Connecter
Liste de devis
Panier
FrançaisFrançais

Enveloppes de qualité 120 g/m²

Commandé en semaine avant 16h00, expédié le jour même

Commandé par pièce

Disponible en stock

Questions fréquemment posées


Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Voor het opvragen van een nieuw wachtwoord, klikt u hier en volgt u de instructies op.


Mijn gebruikersnaam werkt niet meer, wat nu?

Het kan natuurlijk voorkomend dat u uw inloggegevens bent vergeten en dat het daarom niet lukt om in te loggen. Klik dan hier en laat ons in een bericht weten dat u graag uw gebruikersnaam wil opvragen.


Ik wil graag mijn bestelgeschiedenis inzien, kan dat?

Zodra u ingelogd bent kunt u altijd uw bestelgeschiedenis inzien bij uw klantgegevens.


Kan ik bij Palmpapier ook een monster aanvragen?

Wij laten u graag onze enveloppen zien en voelen voordat u uw bestelling plaatst! U kunt een proefmonster gratis aanvragen via dit formulier. De aanvraag van een bescheiden aantal monsters ter vergelijking is geen probleem. Als u al klant bij Palmpapier bent en graag een overzicht van onze papiersoorten en formaten wilt hebben, kunt u overwegen om onze kleurstalenmap te bestellen. Deze kan worden voorzien van uw eigen logo en bevat informatie over alle beschikbare formaten en kleuren enveloppen.


Ik heb mijn monsteraanvraag nog niet ontvangen, is hij wel verstuurd?

Als wij een monsteraanvraag ontvangen, lukt het niet altijd om een bevestiging te geven dat deze toegestuurd wordt. U kunt er wél vanuit gaan dat uw monsteraanvraag dezelfde dag per brievenpost verstuurd wordt; deze zijn niet te volgen via een track trace-systeem. Onze ervaring is dat brievenpost via PostNL wel eens vertraging op kan lopen van een of twee dagen. Wanneer u het proefmonster niet de volgende dag na de aanvraag ontvangen heeft, raden wij u dan ook aan om nog enkele dagen te wachten voordat u opnieuw een monster aanvraagt.


Welk formaat kaart past bij de envelop?

Het is soms moeilijk de maximale grootte van de kaart te bepalen zodat de kaart nog goed in de envelop past. Wij raden aan om aan alle zijden rond uw kaart 5 mm ruimte te houden ten opzichte van de envelop. Voor het gemak kunt u aanhouden dat de kaart 1 cm kleiner is in de breedte en 1 cm kleiner in de lengte ten opzichte van de maat van de envelop. Bijvoorbeeld: u heeft een enkele kaart nodig voor een envelop van 12 x 18 cm. De grootte van de enkele kaart wordt dan 11 x 17 cm. Voor het gemak hebben we de formaten van alle enveloppen in een overzicht gezet met daarbij de maten voor een goed passende enkele, dubbele liggende en dubbele staande kaart.
Formaat envelop en bijpassende kaarten


Mijn vraag staat er niet tussen.

Komt u er niet uit met inlogproblemen of heeft u een andere vraag? Stuur ons een bericht of vraag het tijdens kantooruren aan een van onze behulpzame medewerkers via telefoonnummer 030 - 244 74 27.

Panier

Liste de devis

Effacer les filtres

Filtre

Annuler
Confirmer