Al 30+ jaar hét adres voor kwaliteitsenveloppen Alles uit voorraad leverbaar Aantrekkelijke staffelkortingen

Linnen enveloppen

Wat deze enveloppen zo bijzonder maakt, is de structuur van het linnen. Al deze enveloppen zijn vervaardigd uit 120 grams papier. Ze zijn te verkrijgen in verschillende formaten. De kleur is steeds wit. De zeer voordelige prijs maakt dat veel mensen kiezen voor linnen enveloppen. 


Groot aanbod aan formaten

Linnen enveloppen zijn in tal van verschillende formaten te bestellen. De volgende formaten zijn beschikbaar: 9 x 14 cm, 10 x 19 cm, 11 x 15,6 cm, 11 x 22 cm, 12 x 12 cm, 12 x 18 cm, 12,5 x 17,6 cm, 14 x 14 cm, 15,6 x 22 cm en 16 x 16 cm. Aangezien er zo’n groot aanbod is aan formaten, is de kans groot dat u bij ons de envelop vindt die u zoekt. We adviseren u een marge van 5 mm te behouden, zodat uw brief of kaart in optimale staat aankomt bij de bestemmeling.

Witte enveloppen

De linnenstructuur is stijlvol. Bovendien is het mooi om witte linnen enveloppen te gebruiken. Het voordeel aan dit soort enveloppen is dat ze in zoveel verschillende formaten beschikbaar zijn. Qua kleur is de keuze beperkt tot wit-varianten.

Heeft u liever wat meer kleur?

Witte enveloppen zijn ideaal voor bepaalde gelegenheden. Maar soms is wat kleur ook fijn! Toch liever gekleurde enveloppen? Geen nood! Op Palmpapier.be bieden we tal van andere soorten enveloppen aan. Afhankelijk van de envelop die u kiest, zijn er tal van kleuropties. 
Neem een kijkje op de website om een idee te krijgen van de aangeboden kleuren en stijlen.

Linnen enveloppen, graag!

Wilt u linnen enveloppen bestellen? Geen probleem! Maak een account aan op de website! U kunt er de prijzen terugvinden en een bestelling plaatsen. Heeft u nog meer vragen? Neem dan gerust contact op via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.be. Wij helpen u graag verder van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 17u.


Geen producten gevonden...