Al 30+ jaar hét adres voor kwaliteitsenveloppen Alles uit voorraad leverbaar Aantrekkelijke staffelkortingen

Venster enveloppen

Op Palmpapier.be bieden we de vensterenveloppen aan in het volgende formaat: 15,6 x 22 cm. Ze zijn vervaardigd uit 120 grams kwaliteitspapier.


Uitgebreid aanbod aan kleuren

De vensterenveloppen worden in een groot aantal kleuren aangeboden. U heeft de keuze uit wel 34 verschillende kleuren. Van felle tot zachte kleuren, van opvallende tot neutrale kleuren. U vindt vast en zeker een geschikte vensterenvelop voor de gelegenheid.

Toch liever geen vensterenvelop ? Surf naar Palmpapier.be en laat u inspireren door ons groot assortiment aan enveloppen!

Ik wil enveloppen bestellen!

Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Voldoet de kwaliteit van de enveloppen niet aan uw verwachtingen? Dan stuurt u ze simpelweg terug en u krijgt uw geld terug. Per stuk bestellen is mogelijk bij ons. We willen u hierbij mededelen dat er aantrekkelijke stapelkortingen kunnen gegeven worden indien u een grotere hoeveelheid bestelt.

Vensterenveloppen bestellen? Maak een account aan op de website. U kunt er de prijzen terugvinden en een bestelling plaatsen. Heeft u nog meer vragen? Neem dan gerust contact op via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.be. Wij helpen u graag verder van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 17u.


Geen producten gevonden...