Al 30+ jaar hét adres voor kwaliteitsenveloppen Alles uit voorraad leverbaar Aantrekkelijke staffelkortingen

Striplock enveloppen

Formaten

Volgende formaten zijn beschikbaar in het striplock assortiment: 11 x 22 cm, 12,6 x 18 cm, 15,6 x 22 cm, 16 x 16 cm en 22 x 31,2 cm. U vindt dus vast en zeker de envelop die u zoekt. Striplock enveloppen zijn zeer praktisch om te gebruiken.

Vele kleuren

Neem een kijkje op Palmpapier.be om een passende kleur uit te kiezen. Het kleuraanbod is bijzonder groot in het striplock assortiment. U kunt zowel kiezen voor felle als voor zachtere kleuren. Klik even op het gewenste formaat, en ontdek in welke kleuren de door u uitgekozen envelop beschikbaar is. 

Klaar om te bestellen?

Bestel uw enveloppen nu via Palmpapier.be. Wanneer u voor 16 uur bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog klaargezet. Op alle enveloppen wordt een 100% tevredenheidsgarantie gegeven. Indien u niet tevreden bent, kunt u uw enveloppen terugsturen en krijgt u uw geld terug. 

Gekozen voor striplock enveloppen? Klaar om te bestellen? Maak een account aan op de website. U kunt er de prijzen terugvinden en een bestelling plaatsen. Heeft u nog meer vragen? Neem dan gerust contact op via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.be. Wij helpen u graag verder van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 17u.


Geen producten gevonden...