Al 30+ jaar hét adres voor kwaliteitsenveloppen Alles uit voorraad leverbaar Aantrekkelijke staffelkortingen

Softskin enveloppen

Softskin enveloppen voelen fluweelzacht aan. Bovendien zien er erg leuk uit. Op Palmpapier.be bieden we deze bijzondere enveloppen aan. Ze zijn beschikbaar in zeven verschillende kleuren. Alle enveloppen zijn vervaardigd uit 135 g kwaliteitspapier.


Het juiste formaat

We bieden alle gangbare formaten aan. Kijk gerust even op de website om te weten te komen of uw gezochte formaat ertussen zit. Vergeet niet dat u best een marge van 5 mm behoudt, wanneer u enveloppen uitkiest. Op die manier kunt u makkelijk uw brief of kaart in de envelop schuiven. Uw brief of kaart zal zo in perfecte staat bij de bestemmeling aankomen.

Specifieke kleuren

De kleuren van de softskin enveloppen zijn werkelijk bijzonder. Ze zijn niet alledaags en vallen meteen op. Er zijn zeven beschikbare kleuren: limoen, oranje, roze, mokka, lavendel, violet en rood. Wat deze kleuren zo bijzonder maakt, is dat ze gemixt zijn. Dit maakt de enveloppen interessant om naar te kijken. 

Meer softskin

We bieden eveneens kaarten en papier aan in dit materiaal. U heeft dus nog meer opties. Het softskin papier wordt in verschillende kwaliteiten aangeboden, namelijk in papier van 135 g, 230 g of 290 g. Softskin is een zeer aangenaam materiaal dat voor allerlei zaken kan gebruikt worden.

Ik kies voor softskin enveloppen!

Klaar om te bestellen? Maak snel een account aan op de website! U kunt er de prijzen terugvinden en een bestelling plaatsen. Heeft u nog meer vragen? Neem dan gerust contact op via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.be. Wij helpen u graag verder van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 17u.


Geen producten gevonden...