Palmpapier is fabrikant en groothandel van gekleurde enveloppen.

Wij produceren en verkopen witte en gekleurde 120 grams! kwaliteits enveloppen in meer dan 60 kleuren en 30 formaten tegen inkoopprijs. Wij leveren niet aan particulieren.

O.a. vierkante enveloppen in 63 kleuren, metallic enveloppen, transparante enveloppen, zwarte enveloppen of paars, notaris enveloppen in 34 kleuren.

Wij leveren onze enveloppen uit voorraad, en zijn per stuk te bestellen. Kleine of grote aantallen, voor 16.00 uur besteld dezelfde werkdag verzonden.
Nu ook Metallic goud en zilver in A4 formaat.

Palmpapier kaarten met enveloppen. 

Palmpapier is tevens leverancier van moderne kaarten en enveloppen voor geboorte, huwelijk en uitnodiging. U vindt onze boeken met voorbeelden bij de meeste drukkerijen in Nederland. 
Duizend en één kaarten en enveloppen in vele soorten en maten, voor tekstbedrukking of eigen ontwerp, meer dan 100 kleuren. Kijk bij uw drukker voor de vele mogelijkheden.

In onze webshop vindt u diverse kaarten en vellen in b.v. onze Roma, Metallic en Oud Hollands series. Al onze papiersoorten zijn ook verkrijgbaar in het formaat 32 x 45 cm ( SRA3 ).

Kijk hier voor informatie over papierformaten

Veiligheid van uw gegevens

Wij werken met een https:// server dit wil zeggen dat u altijd bij ons veilig uw bestelling kunt uitvoeren en veilig kunt betalen. 
.
Foto