Al 30+ jaar hét adres voor kwaliteitsenveloppen Alles uit voorraad leverbaar Aantrekkelijke staffelkortingen

Oud Hollandse enveloppen

Via Palmpapier.be kunt u originele Van Gelder enveloppen bestellen. Deze enveloppen zijn vervaardigd uit zuurvrij papier. Wanneer u op zoek bent naar degelijke, neutrale enveloppen, zijn Oud Hollands geschepte enveloppen een goede keuze. Ze zijn zeer geschikt om berichten van enige betekenis te versturen.


Weergave:
 

Oud Hollandse enveloppen

Wat is er zo speciaal aan Oud Hollandse enveloppen? Wel, deze zijn gemaakt van zuurvrij papier en makkelijk te herkennen aan het Oud Hollands watermerk. Ze zijn beschikbaar in de meest gangbare formaten: 9,5 x 14,5 cm, 10,5 x 15,5 cm, 11 x 22 cm, 12 x 18 cm, 14 x 14 cm en 15,5 x 20,5 cm. Ze zijn te bestellen in verschillende papierdiktes, en daarmee dus ook kwaliteitsniveaus. Oud Hollandse enveloppen zijn uitsluitend in het wit beschikbaar. Ze zijn een zeer goede keuze wanneer u een degelijke, neutrale envelop nodig heeft.

Oud Hollandse kaarten

We bieden ook verschillende soorten Oud Hollandse kaarten aan. Kijk maar eens op de website. Deze bestaan in twee uitvoeringen: enkele kaarten en dubbele kaarten. Wanneer u een bericht van enige betekenis wilt versturen, zijn dit de kaarten bij uitstek. 

Meer kleur nodig?

Wilt u liever gekleurde enveloppen bestellen? Dan kunt u het best naar de andere varianten van Palmpapier.be kijken. We bieden tal van gekleurde enveloppen aan. Ongetwijfeld vindt u de envelop die u zoekt in ons uitgebreid assortiment.

Bestellen

Oud Hollands geschepte enveloppen bestellen? Dit duurt niet lang. Maak een account aan op de website. U kunt er de prijzen terugvinden en een bestelling plaatsen. Heeft u nog meer vragen? Neem dan gerust contact op via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.be. Wij helpen u graag verder van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 17u.