Al 30+ jaar hét adres voor kwaliteitsenveloppen Alles uit voorraad leverbaar Aantrekkelijke staffelkortingen

Gevoerde enveloppen

Een gevoerde envelop ziet er iets chiquer uit dan een normale envelop door het extra laagje papier dat aan de binnenkant is aangebracht. De voering werd toegevoegd om de envelop er beter te laten uitzien, en heeft dus geen beschermende functie. Wij bieden deze enveloppen aan in blauw en roze, in twee verschillende formaten.


Over formaat en kleur

De enveloppen zijn leverbaar in twee formaten: in 12 x 12 cm of 14 x 14 cm. Denk er aan om een marge van 5 mm te voorzien, op die manier weet u zeker dat uw kaart of brief onbeschadigd bij de bestemmeling terecht komt. Was u op zoek naar een ander formaat of een andere kleur? Neem dan een kijkje in de rubriek van de vierkanten enveloppen. Deze zijn niet gevoerd, maar worden geleverd in een groot aantal verschillende kleuren en formaten. U vindt er ongetwijfeld wat u zoekt.

Perfect voor geboortekaartjes

De enveloppen zijn verkrijgbaar in blauw en roze. Ze zijn perfect om voor geboortekaartjes te gebruiken. Weet u het geslacht van uw kleine spruit nog niet? Geen probleem! Bestel gerust beide kleuren. Achteraf kunt u de kleur die u niet nodig heeft, retourneren. We garanderen dat de volledige orderwaarde terugbetaald wordt.

Ik wil bestellen!

Wanneer u voor 16 uur bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog klaargezet. Op alle enveloppen wordt een 100% tevredenheidsgarantie gegeven. Indien u niet tevreden bent, kunt u uw enveloppen simpelweg terugsturen en krijgt u uw geld terug. De enveloppen zijn per stuk te bestellen. We delen u graag mee dat bij het bestellen van grotere aantallen er aantrekkelijke stapelkortingen worden gegeven.

Klaar om uw gevoerde enveloppen te bestellen? Maak even een account aan op de website. U kunt er de prijzen terugvinden en een bestelling plaatsen. Heeft u nog meer vragen? Neem dan gerust contact op via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.be. Wij helpen u graag verder van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 17u.


Geen producten gevonden...