Al 30+ jaar hét adres voor kwaliteitsenveloppen Alles uit voorraad leverbaar Aantrekkelijke staffelkortingen

Gekleurde kaarten

U vindt ongetwijfeld de kaarten die u zoekt op Palmpapier.be! Kraft kaarten, linnen kaarten, metallic kaarten, Roma kaarten of softskin kaarten: U heeft ze voor het uitkiezen op de website. Elke uitvoering is uit een ander soort papier vervaardigd, zodat ze elk hun eigen “touch” hebben.


Weergave:
 

Het juiste formaat

Welk formaat heeft u nodig? Op Palmpapier.be kunt u het zeker terugvinden. Het is zeer makkelijk: U kiest uw favoriete kaart, en vervolgens selecteert u uw favoriete formaat. Denk eraan dat het belangrijk is om van tevoren een formaat uit te kiezen, wanneer u uw kaarten wil laten bedrukken. Ook bij het kiezen van enveloppen is dit belangrijk. Wij raden aan om hierbij een marge van 5 cm te respecteren. Kaarten kunnen onmiddellijk besteld worden en zijn alvast voorgevouwen. 

Ook handig om te weten: Wij bieden kaarten met bijpassende enveloppen aan. Voor uitnodigingen of bij bepaalde gelegenheden zoals geboortes of huwelijken, is het aan te raden om deze samen te bestellen.

Verschillende stijlen

Wij bieden voor elk wat wils! U kan gaan voor een klassieke kaart met een authentieke uitstraling, of net voor een glanzende kaart met felle kleuren. Geeft u de voorkeur aan een zachte papiersoort? Of eerder een kaart vervaardigd uit hard papier? U vindt wat u zoekt op Palmpapier.be.

Bestellen 

Klaar om te bestellen? Maak eenvoudigweg een account aan op de website om de prijzen te bekijken en te bestellen. U kunt bestellen via een beveiligde https:// server. De verzendkosten naar België bedragen € 6,00, tenzij u voor meer dan € 85,00 bestelt: dan is de verzending gratis! Heeft u nog meer vragen? Neem dan gerust contact op via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.be. Wij helpen u graag verder van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.