Al 30+ jaar hét adres voor kwaliteitsenveloppen Alles uit voorraad leverbaar Aantrekkelijke staffelkortingen

Retro loonzakjes

Retro-loonzakjes
In het verleden werden loonzakjes zeer vaak gebruikt. Werknemers kregen op deze manier hun loon uitbetaald. In het begin werden deze zakjes gevuld met munten, later met bankbiljetten. Vandaag de dag wordt ons loon gewoon via de bank op onze rekening gestort, en komt er helemaal geen cash meer bij te pas.


Weergave:
 

Maar waarom zouden we ze niet meer gebruiken? Moet u iemand een fooi uitbetalen? Wilt u iemand wat geld cadeau doen? Voor zulke gelegenheden kunnen de zakjes creatief gebruikt worden. Het is niet alleen een leuke manier om geld te geven, maar bovendien ook een nette en veilige manier. Bij de loonzakjes werd er gekozen voor een traditionele gomsluiting met klep.

Alternatieve mogelijkheden

Geeft u de voorkeur aan een envelop in een andere kleur of papiersoort? Bekijk dan het uitgebreide assortiment aan gekleurde enveloppen op Palmpapier.be. Al onze enveloppen zijn uit hoogkwalitatief papier vervaardigd, waardoor zij voldoende geschikt zijn om als loonzakjes te gebruiken. Onze enveloppen zijn stevig, en scheuren niet makkelijk.

Wil u geld schenken als cadeau? Dan raden we aan om onze geschenkenveloppen te bekijken! Zij zijn uitermate geschikt om geld in te doen. De kleine zakjes zijn van stevig papier gemaakt dat niet snel scheurt. Deze enveloppen zijn ook voorzien van een extra veilige sluiting. Bovendien zien deze enveloppen er erg leuk uit!

Bestellen maar!

Loonzakjes worden standaard in het 15,5 x 11 cm formaat geleverd. Deze zijn individueel te verkrijgen. Ook grotere bestellingen zijn mogelijk. 

Maak een account aan op de website! U kunt er de prijzen terugvinden en een bestelling plaatsen. Heeft u nog meer vragen? Neem dan gerust contact op via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.be. Wij helpen u graag verder van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 17u.