Al 30+ jaar hét adres voor kwaliteitsenveloppen Alles uit voorraad leverbaar Aantrekkelijke staffelkortingen

Geschenk enveloppen

Op Palmpapier.be kunt u verschilende soorten geschenkenveloppen terugvinden. Ze zijn allemaal gemaakt van dik papier/karton, waardoor u er zeker van kunt zijn dat het geld er niet zal uitvallen. De geschenkenveloppen zorgen ervoor dat uw geldbedrag feestelijk verpakt wordt!


Verschillende formaten 

Het meest gangbare formaat is 13 x 13 cm. Wil u liever een ander formaat? Dat kan ook! Kleinere of grotere formaten, en zelfs rechthoekige formaten zijn mogelijk. U kunt de enveloppen niet alleen gebruiken om bankbiljetten te schenken, maar ook centjes. De enveloppen zijn vervaardigd uit hoogkwalitatief papier. Dit zorgt ervoor dat de enveloppen niet zomaar zullen scheuren. We willen u graag meedelen dat de enveloppen ongevouwen worden verzonden. U kunt ze thuis makkelijk vouwen voordat u ze gebruikt.

Een kleur passend bij de gelegenheid

De geschenkenvelop maakt van uw geldbedrag een feestelijk cadeau. Het is belangrijk dat u hierbij een passende kleur kunt uitkiezen. Wij bieden volgende kleuren aan: wit, goud, rood, roze, paars, blauw, zalmroze en grijs. 

Veilige sluiting

Geschenkenveloppen moeten uiteraard een veilige sluiting hebben. Bij onze enveloppen is dit zeker het geval. Doordat er kleine flapjes naar buiten gevouwen zijn, kan de envelop niet zomaar open. Geeft u er de voorkeur aan om de enveloppen makkelijk te laten openen? Dan vouwt u gewoon de flapjes naar binnen.

Ik wil bestellen

Geschenkenveloppen te bestellen? Maak een account aan op de website! U kunt er de prijzen terugvinden en een bestelling plaatsen. Heeft u nog meer vragen? Neem dan gerust contact op via +31 (0)30 244 74 27 of verkoop@palmpapier.be. Wij helpen u graag verder van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 17u. 


Geen producten gevonden...