Enveloppen voor geboortekaartjes bestellen

Kleurrijke en vrolijke enveloppen voor geboortekaartjes, daar val je mee op. Ontwerp geboortekaartjes en bestel hier tijdig bijpassende gekleurde enveloppen bij. Palmpapier.be heeft een ruim assortiment enveloppen, met een geschikte afmeting voor geboortekaartjes.

Vooraf de enveloppen bestellen

Het ontwerpen van de geboortekaartjes vraagt veel tijd. Welke afbeelding vindt u mooi en hoe ziet de tekst eruit? Ook het adresseren van de enveloppen vraagt wat inspanning. ongeveer 1 tot 3 weken voor de uitgerekende datum is een mooi moment om de enveloppen te schrijven. Sommige aanstaande ouders beginnen hier al eerder mee. Bestel enveloppen voor de geboortekaartjes in ieder geval minimaal 3 weken voor de uitgerekende datum. Schrijf de adressen en zorg voor voldoende frankering. Nu is het wachten op de bevalling!

Roze, blauw, wit en nog veel meer

Iedere kleur heeft zijn betekenis. roze en blauw zijn typische geboortekleuren. tot het begin van de 20e eeuw was werd roze als mannelijk gezien, waardoor het helemaal bij jongens pasten. blauw stond symbool voor fijngevoeligheid en hoorde dan ook bij meisjes. rond 1940 werd dit omgedraaid. blauw is de kleur van de beschermer, en werd daarom aan jongetjes toegeschreven. roze werd juist als een zachtaardige kleur gezien. De meest gekozen gekleurde enveloppen voor geboortekaartjes zijn roze en blauw. Andere kleuren zoals felgeel, brandweer rood of natuurlijk groen hebben een verrassingseffect. Kijk ook eens naar mooie en moderne pasteltinten. Wie echt niet kan kiezen en voor het rustieke gaat, neemt een neutrale kleur zoals wit, ivoor of taupé.

Welk formaat envelop voor geboortekaartjes?

De meeste geboortekaartjes hebben een vierkant formaat. dit begint vanaf 10 x 10 cm tot 18 x 18 cm. liggende of staande kaartjes hebben een andere verhouding. Let ook met afwijkende maten: deze vallen soms buiten het posttarief. Wie kaartjes online bestelt, ziet hier direct de maten bijstaan. zelf geboortekaartjes creëren? Meet het kaartje op en noteer de afmetingen. De envelop moet 1 centimeter hoger en breder dan het kaartje zijn. Zo blijft het geboortekaartje goed beschermd tegen kreuken en beschadigingen.

Tip: de enveloppen zijn voorzien van een gegomde plakklep. Maak deze met een spons licht vochtig. Dit voorkomt een vervelende smaak in de mond. De enveloppen uit ons assortiment zijn van een uitstekende kwaliteit. het papier voelt stevig aan en straalt luxe uit. U heeft de keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren en verschillende structuren. Van vintage enveloppen tot metallic enveloppen of de gewone gekleurde exemplaren: de keuze was nog nooit zo groot.

    09-05-2019 08:45     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.